Вести што го содржат тагот Собир

Без Талески, неизвесни Пешевски и Танкоски за Португалија

Македонија без неколку играчи на претстојниот дуел со Португалија

Прочитај повеќе

Сениорите на собир пред дуелот со Португалија

Репрезентацијата го има првиот собир пред продолжувањето на квалификациите

Прочитај повеќе

Од денеска и Митревски во строј

Македонскиот тим на Маврово е на чекор до комплетирање

Прочитај повеќе

СП 2023: Прв собир, отпадна еден играч

Прв собир на репрезентација

Прочитај повеќе

Старт на мисијата ЕП: Финален собир на репрезентацијата

Од денеска женската репрезентација е на заеднички подготовки

Прочитај повеќе