Вести што го содржат тагот Собир

Манасков и Томовски ги пропуштаат МИ

Почнаа подготовките за Медитеранските Игри во Алжир

Прочитај повеќе

Лазаров од утре на тренинг, комплетни во вторник

Неделта на ЕХФ не е едноставна за организирање, но Македонија ќе пројде релативно добро

Прочитај повеќе

Почнува мисијата ЕП 2022, репрезентацијата утре на собир!

Машката репрезентација утре на собир

Прочитај повеќе

Македонија на прв собир пред ЕП 2022

Македонската репрезентација на прв собир пред ЕП 2022

Прочитај повеќе

Никола Митревски во тренерскиот тим на репрезентацијата

Репрезентативниот голман, за тековниот собир има изменета улога

Прочитај повеќе