Вести што го содржат тагот Изјава на денот

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Драган Ѓукиќ (ЧСМ Букурешт)

ЧСМ Букурешт нема по добро да го памети Европското првенство во Франција

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Полина Кузњецова

Поранешната ракометарка на Вардар за македонскиот, српскиот и рускиот јазик

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Пер Јохансон (селектор на Црна Гора)

За Париз и мотивацијата на Црна Гора

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Бен Свеле (ТВ 2 Норвешка)

За шансите на Норвешка на тековното ЕП

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Евгениј Трефилов

Евгениј Трефилов за расположението по поразот од Словенија

Прочитај повеќе