Вести што го содржат тагот Прес

Њокас: Ова е пресвртница во сезоната

Сите имавме задачи и сите ги исполнивме. Овој меч треба да се пресвртница во сезоната

Прочитај повеќе

Вујовиќ: Ова беше грдо за гледање, загубивме добиен меч

Вардар е во лоша серија пред најважниот меч во сезоната

Прочитај повеќе

Вујо: Ако некој мисли дека треба да заминам...

Вујовиќ го отвори поглавјето со неговиот статус во клубот

Прочитај повеќе

Вујо: Добар амбиент, добри судии, добар меч

Прес конференција по натпреварот

Прочитај повеќе

Бидна: Сагосен се појави во Колстад

Презентирани шест мега засилувања за норвешкиот тим

Прочитај повеќе