Вести што го содржат тагот Кире Лазаров

Лазаров: Словенија има предност, но и ние знаеме што сакаме

Прв прес конференција на Македонија од Дебрецен

Прочитај повеќе

Лазаров: Градиме тим, мора да сме трпеливи

Коментар на Кирил Лазаров за натпреварот со Полска

Прочитај повеќе

Лазаров: Прашање на време е кога ќе блеснат Талески и Кузмановски

Лазаров верува во своите помлади колеги

Прочитај повеќе

СТОИЛОВ: Ракомет се игра и кога Кире се менува на бавната страна

Имаме проблем кога Кире се менува на побавната страна

Прочитај повеќе

ФОТО: „Киреманија“ во Битола

Повеќе од 100 деца имаа шанса да се запознаат со својот идол

Прочитај повеќе