Вести што го содржат тагот Т. Пролет

Пролетни бодови за Металург

Т. Пролет - Металург 26-32 (12-16)

Прочитај повеќе

Плеј оф е друга приказна: Пролет го „преслуша“ Бутел

Т. Пролет стигна до први плеј оф бодови

Прочитај повеќе

СУПЕР ЛИГА: Пролет во плеј оф, Охрид за чекор ја загуби трката

Крај на регуларниот дел од Супер лигата, следи прегрупирање на плеј оф и плеј аут

Прочитај повеќе

СУПЕР ЛИГА, ПОСЛЕДНО КОЛО: Т. Пролет со печат за плеј оф

Утре се игра последното коло од регуларниот дел на Супер лигата

Прочитај повеќе

СУПЕР ЛИГА: Струга одигра за Охрид, но ...

Охрид останува без плеј оф. Е. Работник ги остави само со шанси што се граничат со чудо

Прочитај повеќе