Вести што го содржат тагот Семафор

Шот-клок ја губи „популарноста“

Филип Јиха организираше анкета околу идејата за воведување временско ограничување на напад - резултатите не се во негова корист

Прочитај повеќе

(ФОТО) Монтиран е висечкиот семафор во „Борис Трајковски“

Арената „Борис Трајковски“ денеска доби семафор по високи светски стандарди

Прочитај повеќе