Вести што го содржат тагот Барса

Го „сакаше“ Барса, го доби Динамо

Динамо се пофали со новото засилување

Прочитај повеќе

Горбок ќе го менува Игропуло

Русите веднаш најдоа замена за тренерот

Прочитај повеќе

Барса го враќа во Игропуло во тимот

Русинот ќе му биде асистент на Карлос Ортега на клупата

Прочитај повеќе

Барса го претстави новото крило

Шведскиот ас заминува од Флензбург и продолжува во Шпанија

Прочитај повеќе

Барса шампион, Алекс трагичар на Келце

Шампионот го добивме на пенали. Барса го одбрани пехарот

Прочитај повеќе