Вести што го содржат тагот Дресови

На Исланд (му) снема дресови

Мундијалската еуфорија стартуваше на островот

Прочитај повеќе

Е. Пелистер го промовираше новиот тим

Битолчани ја промовираа пред јавноста новата екипа и опрема

Прочитај повеќе

Најубавите дресови на Пелистер досега

Битолчани наскоро ќе ја промовираат екипата и опремата, а дресовите ќе се најдат и во продажба

Прочитај повеќе

Вака изгледаат новите дресови на Вардар

Вардар ги промовираше дресовите за претстојната сезона

Прочитај повеќе

ФОТО: Е. Пелистер ги промовираше новите дресови

Битолчани ги промовираа трите гарнитури на дресови за новата сезона

Прочитај повеќе