Вести што го содржат тагот Пешевски

Порази за Талески и Пешевски

Македонските играчи немаа некое посебно остварување, поразени се и Балинген и Штутгарт

Прочитај повеќе

Аларм ја прекина битката на Штутгарт со Кил

Публиката е евакуирана, се чека расплет

Прочитај повеќе

Пешевски (о)станува столб на Штутгарт

Штутгарт нема да му го продолжи договорот на Мануел Шпет

Прочитај повеќе

Пешевски во 1/4 финале на Куп

Куп на Германија, Штутгарт ја мина и третата препрека

Прочитај повеќе

Конечно, блеснаа Талески и Пешевски

Најдобра партија на Македонците во Бундес лигата досега во сезоната

Прочитај повеќе