Вести што го содржат тагот Пешевски

Пешевски со најдобри бројки од Македонците во Бундес

Репрезентативниот пикер има најдобра статиските меѓу македонските интернационалци во Бундес лигата

Прочитај повеќе

Кузмановски ја запре серијата на Пешевски

Македонските интернационалци денеска настапија во Бундес лигата

Прочитај повеќе

Пешевски во серија, паднаа Талески и Балинген

Ви пресметката на екипите во кои играат македонските интернационалци, поуспешен беше Жарко Пешевски

Прочитај повеќе

Се разигра Пешевски, Штутгарт оди нагоре на табела

Три од четири за Штутгарт, веќе не е во опасна зона

Прочитај повеќе

Порази за Талески и Пешевски

Македонските играчи немаа некое посебно остварување, поразени се и Балинген и Штутгарт

Прочитај повеќе