Вести што го содржат тагот Такси

РФМ ги укинува судиските такси за Прва лига

Се додека не биде одговорено на прашањето со ваучерите, прволигашите нема да плаќаат судиски и делегатски такси за своите натпревари

Прочитај повеќе

TAXI 5 (2018)

Петтото продолжение е најлошото досега, ама сепак, ќе го гледате

Прочитај повеќе