Вести што го содржат тагот СП Македонија

КОМЕНТАР: Се сретнавме со реалноста во 1/8 финалето

Македонија СП го заврши на 13 место. Резултатот реален, играта не

Прочитај повеќе

Кои се најдобрите играчи на СП?

Кои играчи оставија најсилен впечаток во „Борис Трајковски“

Прочитај повеќе

БРЕСТОВАЦ: Немавме хемија и креативност

Пласманот на 13 место не е успех, но е реалност

Прочитај повеќе

Македонија се реваншираше на Аргентина

Македонија - Аргентина 29-26 (19-12)

Прочитај повеќе

Видерер стигна во Скопје, доаѓа и Хасан Мустафа

Претседателот на ЕХФ стигна во Скопје, се чека и претседателот на ИХФ

Прочитај повеќе