Вести што го содржат тагот Азиски Игри

Русија и Белорусија на Азиски игри?

Понуда за руските и белоруските спортски федерации

Прочитај повеќе

Aзиски ИГРИ: Палестина даде само еден гол!

Азиските игри се своевидна ракометна пародија

Прочитај повеќе

Почнаа Азиските игри за пласман на СП

Кандидатите за настап на СП, не воодушевуваат со квалитетот

Прочитај повеќе

Предупредување за Раул

Противниците на Македонија на СП се бореа за медали на Азиските Игри

Прочитај повеќе

Кастратовиќ налета на Катар

Азиски Игри, тежок пораз на Иран

Прочитај повеќе