Вести што го содржат тагот Маноло Каденас

Белорусите на курс по англиски

Сите во Мешков Брест ќе мораат да зборуваат на англиски јазик

Прочитај повеќе

Каденас не ја дава Аргентина

Аргентина ќе има шпански селектор за мундијалот, потоа...

Прочитај повеќе

Сабате во Висла, Каденас во Брест

Веселин Вујовиќ веќе не е прв фаворит за клупата на Висла Плоцк

Прочитај повеќе