Вести што го содржат тагот Маноло Каденас

Каденас собира понуди од сите страни

Шпанскиот тренер стана цел на повеќе (мали) клубови

Прочитај повеќе

Каденас презема клуб од Полска

Маноло Каденас ќе би треттиот тренер од Шпанија што ќе води полски клуб

Прочитај повеќе

Се разделија Мешков и Каденас

Љубов со краток рок

Прочитај повеќе

Каденас бира меѓу Аргентина и Мешков

Шпанскиот тренер размислува за заминување од Мешков Брест

Прочитај повеќе

Изјава на денот: Маноло Каденас (Мешков Брест)

Тренерот на Мешков Брест и амбициите пред гостувањето во Барса

Прочитај повеќе