Вести што го содржат тагот Ѓубре

ВИДЕО: Овој слон е покултурен од многу наши сограѓани

ВИДЕО: Педантерија од слон

Прочитај повеќе

Стоилов во битка за почист град

Капитенот на Вардар во акција за расчистување на градот

Прочитај повеќе

Пробиштип од ѓубре ќе прави компост

Општина Пробиштип ќе биде првата општина во источниот регион, која ќе ги менува навиките на граѓаните и од ѓубрето ќе прави компост.

Прочитај повеќе

(ФОТО) Велес, секоја чест

Целото ѓубре покрај Велешкото езеро беше во корпите за отпадоци

Прочитај повеќе

Не, не почнала Кока Кола да расте на дрво

За жал не почнала Кока Кола да расте на дрво

Прочитај повеќе