Вести што го содржат тагот Изјава

ЛАЗАРОВ: Ни треба тренер за зицери

Горан Крстевски е голем талент, денеска ја искористи шансата

Прочитај повеќе

ЛАЗАРОВ: Благодарам за поддршката, ќе дадеме се од себе

Загубивме една битка, но војната не е загубена

Прочитај повеќе

ЛАЗАРОВ: Нема од што да се срамиме

Тие погодија, ние промашивме и тоа е тоа...

Прочитај повеќе

МИТРЕВСКИ: Се зависи од нас

Со Јапонија и Бахреин, да се биде или не

Прочитај повеќе

ТАЛЕСКИ: Повисоки се и имаат подобра одбрана од Јапонија

Победа над Бахреин за да се расчисти групата

Прочитај повеќе