Вести што го содржат тагот Медитерански Игри

Медитеранските Игри одложени за една година

Алжир останува домаќин, но догодина ќе се одржат игрите

Прочитај повеќе

Шпанија ги освои Медитеранските Игри

Спушетна завесата на Медитеранските Игри

Прочитај повеќе

Kaдетите го разбија Кувајт и завршија на 10 место

Кадетите ги завршија Медитеранските Игри на 10 место

Прочитај повеќе

Mакедонија убедливо против С. Арабија

Македонските кадети ја преслушаа Саудиска Арабија

Прочитај повеќе

Утнавме пенал за победа со Турција

Македонија одигра нерешено со Турција, имавме идеална шанса за победа

Прочитај повеќе