Вести што го содржат тагот Состав

Червар ги отвори картите за СП

Пошиок список на еден од противниците на Македонија на СП

Прочитај повеќе

ШВЕДСКА ГИ ОТВОРИ КАРТИТЕ: Ким Андерсон доаѓа на СП

Шведска го објави составот за СП Германија

Прочитај повеќе

Уште една недела за Раул да одлучи

Завршува ЛШ, на ред се репрезентациите

Прочитај повеќе

Раул го скрати списокот, отпаднаа осум играчи

На новиот список, пред последното кратење, останаа 20 играчи

Прочитај повеќе

Грците објавија список, без најдобриот стрелец

Грците го објавија списокот. Го немаат најдобриот стрелец, но имаат познато име на гол линијата

Прочитај повеќе