Вести што го содржат тагот Состав

Русија не може без Вардарците

Едуард Кокшаров го скрати списокот на играчи за СП

Прочитај повеќе

Шпанија почнува без Штербик, Македа, Ривера...

Жорди Рибера го скрати списокот на 19 играчи

Прочитај повеќе

Германците го скратија списокот

Познат составот на Германија за СП

Прочитај повеќе

Франција без Карабатиќ на СП, но дали е послаба?

Французите на СП доаѓаат без најдобриот играч, но тоа не мора да значи дека се послаби

Прочитај повеќе

Исланд на СП со Палмарсон, Сигурдсон, Карасон...

На крајот на денот, СП ќе се сведе на дуел еден на еден со Исланд

Прочитај повеќе