Вести што го содржат тагот Состав

Германците го скратија списокот

Познат составот на Германија за СП

Прочитај повеќе

Франција без Карабатиќ на СП, но дали е послаба?

Французите на СП доаѓаат без најдобриот играч, но тоа не мора да значи дека се послаби

Прочитај повеќе

Исланд на СП со Палмарсон, Сигурдсон, Карасон...

На крајот на денот, СП ќе се сведе на дуел еден на еден со Исланд

Прочитај повеќе

Червар ги отвори картите за СП

Пошиок список на еден од противниците на Македонија на СП

Прочитај повеќе

ШВЕДСКА ГИ ОТВОРИ КАРТИТЕ: Ким Андерсон доаѓа на СП

Шведска го објави составот за СП Германија

Прочитај повеќе