Вести што го содржат тагот Состав

СОСТАВ НА ИСЛАНД: Сигурдсон се враќа за Македонија

Селекторот на Исланд ги отвори картите

Прочитај повеќе

МАКЕДОНИЈА ЖЕНИ: Симовски одбра за контролите со Ц. Гора

Селекторот Симе Симовски одбра 18 ракометарки за двата контролни натпревари со Црна Гора

Прочитај повеќе

Червар отпиша уште четворица

Червар отпиша уште четири играчи. Составот на Хрватите сега е познат на сите позиции

Прочитај повеќе

Русија не може без Вардарците

Едуард Кокшаров го скрати списокот на играчи за СП

Прочитај повеќе

Шпанија почнува без Штербик, Македа, Ривера...

Жорди Рибера го скрати списокот на 19 играчи

Прочитај повеќе