Вести што го содржат тагот Состав

ЕП е се подалечно за еден македонски играч

Еден ракометар е блиску да отпадне од списокот на патници

Прочитај повеќе

Четворица Германци „откажаа“ настап на ЕП

Германија утре ќе го објави составот, но уште од сега се знае дека четири играчи нема да бидат на ЕП

Прочитај повеќе

Лазаров го скрати составот за ЕХФ ЕУРО

Кирил Лазаров го скрати списокот на играчи за настап на ЕП 2022

Прочитај повеќе

Словенија на ЕП без Бомбач, Шоштариќ, Габер...

Љубомир Врањеш го објави списокот на играчи на кои смета за ЕП 2022

Прочитај повеќе

ЕП 2022: Шведска скрати на 18 играчи

Шведска го скрати списокот на 18 играчи што ќе патуваат на ЕХФ ЕУРО 2022

Прочитај повеќе