Вести што го содржат тагот Асобал

Фенерџијата ја запре Барса во Асобал

Антекера остана непоразена од дуелот со каталонците

Прочитај повеќе

Кога ќе утне администрацијата на Барса

Службен пораз на Барса во шампионатот на Шпанија

Прочитај повеќе

Шпанците ќе толерираат до пет позитивни

До пет позитивни во Шпанија ќе се бројат како повредени

Прочитај повеќе

Требаше да го „копираат“ РФМ

РФМ со системот на натпреварување им дава доволно време на клубовите да се снајдат ако има корона проблем. Шпанците го одбија таквиот систем, па сега пишуваат петиции

Прочитај повеќе

ШОК ВО ШПАНИЈА: Барса и Логроњо ја напуштија АСОБАЛ!

Се уште не се знае дали ќе им биде дозволено да играат во следното првенство

Прочитај повеќе