Вести што го содржат тагот Ростов

Се разделија Кокшаров и Ростов Дон

Поранешниот директор и тренер на Вардар смени уште еден клуб

Прочитај повеќе

Kокшаров ќе го води Ростов Дон

Поранешниот директор и тренер на Вардар се спрема за нова функција

Прочитај повеќе

Ана Вјахирева замина од Ростов

Можеби најдобриот десен бек во моментов ќе има нов клуб

Прочитај повеќе

Аморим се раздели со Ростов

Не е крај на кариерата каков што замислуваше

Прочитај повеќе

Вјахирева ја прекина „пензијата“

Шест месеци одмор беа доволно

Прочитај повеќе