Вести што го содржат тагот ЧСМ

ЧСМ нема пари за подготовки

Женскиот тим троши милиони, машкиот не може да дојде ни до Струга

Прочитај повеќе

Трансфер на МВП од македонското СП

Најдобрата ракометарка од кадетското СП што се играше во Македонија, конечно, го напушти ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Неагу бара 30.000 евра месечно за да остане во ЧСМ

Најдобрата светска ракометарка побарала зголемување на платата

Прочитај повеќе

ЧСМ Букурешт се бронзата на градите

Романскиот шампион го освои третото место во ЛШ

Прочитај повеќе