Вести што го содржат тагот ЧСМ

ЧСМ загуби спор, ќе плаќа пенали

Романскиот клуб има вистинска колекција на сменети тренери

Прочитај повеќе

Здравјето најважно? Прашајте ги Романците

За УО на романскиот ракомет, најважно е првенството да се доигра

Прочитај повеќе

ЧСМ излегува, Влчеа влегува во криза

ЧСМ подели две плати

Прочитај повеќе

Играчите на ЧСМ се слободни да си одат

Клубот нема да им плаќа според договор, туку според романскиот закон

Прочитај повеќе

Играчите на ЧСМ од утре се слободни агенти!

Четири месеци немаат земено плата

Прочитај повеќе