Вести што го содржат тагот Ветерани

Во Струга ќе се игра во чест на Тоше Проески

Викендов во Струга ракометните ветерани ќе играат во чест на Тоше Проески

Прочитај повеќе

Шведски напад на Мајорка

Ракометните пензионери од Шведска, си преземаа клуб на Мајорка

Прочитај повеќе