Вести што го содржат тагот Пари

Романскиот ракомет е пред „распад-систем“

Распад на целиот систем е реалност во романскиот ракомет

Прочитај повеќе

Шест милиони долари за Микел Хансен!

Наголемата ракометна понуда во историјата

Прочитај повеќе

Гомеш оди во С. Арабија, за многу пари

Португалецот се раздели со Мелзунген, но нема да оди во Берлин

Прочитај повеќе

Колстад со првиот тренер ќе дојде во Битола

Поранешниот селектор на Норвешка, прифати помала плата во клубот

Прочитај повеќе

Уште не направен, дрим тимот заглави со пари

Ѕвездите дојдоа, но пари нема

Прочитај повеќе