Вести што го содржат тагот Лекиќ

Лекиќ прецртана од составот на Србија!

Селекторот Љубимир Обрадовиќ состави список на Србија на кој ја нема Андреа Лекиќ

Прочитај повеќе

Лекиќ на операција, ЧСМ ја загуби титулата

Големи проблеми во ЧСМ. Лекиќ во среда на операција

Прочитај повеќе

Лекиќ: Ова е последното од Вардар

Ова е последното од Вардар. Да го направиме тоа што треба - Андреа Лекиќ

Прочитај повеќе