Вести што го содржат тагот Виктор Начевски

Полуфинале за Начевски и Божиновски

Младата судиска двојка од Македонија доби важен натпревар за судење

Прочитај повеќе

Деби на ЕХФ Шампионат за Начевски и Божиновски

Македонските судии дебито на меѓунардоната сцена ќе го имаат во Австрија, во рамките на ЕХФ Шампионатот до 18 години

Прочитај повеќе

Добивме нови ЕХФ судии

Добивме нов ЕХФ судиски пар

Прочитај повеќе