Вести што го содржат тагот Златко Даскалоски

Даскалоски се прости со репрезентацијата

Чуварот на мрежата реши да ја заврши репрезентативната кариера

Прочитај повеќе

Даскалоски потпиша за клуб од Франција

Македонскиот голман си оди од Романија и следната сезона ќе брани во клуб од Франција

Прочитај повеќе

Митревски му го скри голот на Динамо

Македонскиот голман имаше 50 % одбранети удари

Прочитај повеќе

Даскалоски си оди од Темишвар

Македонскиот голман ја одработува последната сезона во дресот на романскиот клуб

Прочитај повеќе