Вести што го содржат тагот Промоција

По „Недела на ЕХФ“, добиваме и „Недела на ИХФ“

ИХФ одлучи да воведе „Недела на ИХФ“

Прочитај повеќе

Новото оружје на Барса - Лука Циндриќ

Барса го претстави засилувањето од Келце

Прочитај повеќе

Дружење со ракометарите пред големата пресметка

Ракометарите беа гости на „Ребека накит“, партнер на РФМ

Прочитај повеќе

СЕХА се чекираше во Скопје

СЕХА Ф4 стигна во Скопје

Прочитај повеќе