Вести што го содржат тагот Словачка

12 дена до ЕП, не знаат дали ќе има публика

Словачка е во големи проблеми во организацискиот дел на ЕП

Прочитај повеќе

Две ѕвезди отпаднаа за ЕП 2022!

Силни удари за репрезентациите на Норвешка и Франција

Прочитај повеќе

Ковид ја поткачи данската Лига

Речиси цело коло во првеснтвото на Данска беше одложено

Прочитај повеќе

Maкедонија повторно во група со Данска!

Извршена ждрепката за главната фаза на ЕП 2022

Прочитај повеќе

Македонија е трета евро резерва за СП Шпанија

Тенки се шансите Македонија да игра на СП, но во теорија шанси постојат

Прочитај повеќе