Вести што го содржат тагот Португалија

Македонија беше блиску до 1/4 финале, но не успеа

Македонија имаше голема шанса да стигне до 1/4 финале, но не ја искористи

Прочитај повеќе

Миграцијата е заслужна за подемот на младите

ИНТРЕРВЈУ: КАРЛОС МАРТИНГО (СЕЛЕКТОР НА ПОРТУГАЛИЈА У21)

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Кои се и што играат Португалците?

Македонија утре игра со хитот на првенството, но кои се и што играат Португалците?

Прочитај повеќе

Ни се смешка 1/8 финале со Португалија

Се ближи моментот на финалната разврска. Македонија најверојатно на дуел со Португалија

Прочитај повеќе

КАРЛОС МАРТИНГО: Не ја сакам Македонија во 1/8 финале

Селекторот на Португалија повеќе би сакал да игра со Аргентина

Прочитај повеќе