Вести што го содржат тагот Португалија

Словенија ќе игра за Токио

Словенија обезбеди квалификации за ОИ

Прочитај повеќе

ГЛЕДАЈТЕ ДЕНЕСКА: Португалија го врати Гомеш

Гледајте денеска: Битка за полуфинале и Квалификации за ОИ

Прочитај повеќе

Исланд ја запре Португалија

Исланд удри по кочницата на португалскиот тим

Прочитај повеќе

Португалија смени важен играч

Важен играч отпадна од португалскиот тим

Прочитај повеќе

Франција е првото големо име со бело знаме

Шок за Французите на стартот на ЕП

Прочитај повеќе