Вести што го содржат тагот Португалија

Kaдетско СП: Данска со оди дома со бронза

Данска го освои третото место на Светското првенство во Македонија

Прочитај повеќе

КАДЕТСКО СП: Египет во мундијалско финале

Португалците не можеа да се носат со физички посилниот противник

Прочитај повеќе

Македонија беше блиску до 1/4 финале, но не успеа

Македонија имаше голема шанса да стигне до 1/4 финале, но не ја искористи

Прочитај повеќе

Миграцијата е заслужна за подемот на младите

ИНТРЕРВЈУ: КАРЛОС МАРТИНГО (СЕЛЕКТОР НА ПОРТУГАЛИЈА У21)

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Кои се и што играат Португалците?

Македонија утре игра со хитот на првенството, но кои се и што играат Португалците?

Прочитај повеќе