Вести што го содржат тагот Бахреин

ФИЛИП ЛАЗАРОВ: Бахреин полесно го прочитавме

Хрватска досега ја немаме победено, но за се има прв пат

Прочитај повеќе

Чурлевски: Наплив на емоции, малку трема

Филип Чурлевски ја почувствува магијата на СП

Прочитај повеќе

ВТОРА ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА: Бахреин пројде како и Јапонија

Втора победа на Македонија, со максимум бодови одиме на дуел со Хрватите

Прочитај повеќе

Со Бахреин ќе ни судат Тунижани

ИХФ делегираше судии од Африка за денешната средба

Прочитај повеќе

ГЕОРГИЕВСКИ: Ќе биде потешко отколку со Јапонија

Повисоки се од Јапонците и играат подобра одбрана

Прочитај повеќе