Вести што го содржат тагот Клуж

(ФОТО) Македонија стигна по мундијалската виза

Македонската репрезентација пристигна во Клуж

Прочитај повеќе

Романците ќе не пикнат во мала сала

Македонија за СП ќе игра во Клуж, но не во нивната најголема сала, туку во сала со капацитет од 3000 гледачи

Прочитај повеќе