Вести што го содржат тагот Претседател

„Златните“ кадети на прием кај претседателот

Кадетите на прием кај претседателот

Прочитај повеќе

Живко Мукаетов останува на чело на РФМ!

Најавеното повлекување нема да се реализира. Живко Мукаетов останува на претседателската позиција во РФМ

Прочитај повеќе

Нов мандат за Милошевски, Мустафа реизбран за претседател на ИХФ

Заврши Конгреот на ИХф, одржан онјалн

Прочитај повеќе

Мукаетов на чело на РФМ и во следните четири години

Трет мандат за раководството на РФМ предводено од Живко Мукаетов

Прочитај повеќе

РФМ утре избира претседател

Најуспешната спортска федерација, утре ќе додели нов четиригодишен мандат

Прочитај повеќе