Вести што го содржат тагот Договор

Танкоски во Е. Пелистер до 2025

Нов договор за Марио Танкоски во Е. Пелистер

Прочитај повеќе

Филип Лазаров останува на чело на Интерактив

Нов договор за македонскиот тренер во Германија

Прочитај повеќе

Нант ја задржа младата ѕвезда

Нов договор за големата надеж

Прочитај повеќе

Веспрем, конечно, некого и да задржи

Веспрем потпиша нов договор со шпанскиот голман кого го бараше „пола“ Европа

Прочитај повеќе

Не одигра ни два месеца, а доби нов договор

Нов договор од четири години

Прочитај повеќе