Вести што го содржат тагот Рене Тофт Хансен

Семејството пикери Тофт Хансен

Што мислите, колку пикери Тофт Хансен има во најпознатото семејство?

Прочитај повеќе

Тофт Хансен се закани: Ќе освоиме сé

Данскиот пивот, вели дека Веспрем годинава ќе наплати за сите досега неуспшни обиди

Прочитај повеќе

Рене Тофт Хансен потпиша за Веспрем

Од Кил си заминуваат браќата Тофт Хансен

Прочитај повеќе