Вести што го содржат тагот Штрајк

Заврши штрајкот, Металург утре на тренинг!

Металурзите утре ќе се вратат на тренинг

Прочитај повеќе

Металург престана со тренинзи!

Играчите на Металург нема веќе да тренираат и играат

Прочитај повеќе

Охрид го прекина штрајкот

Охриѓани го прекинаа штрајкот и се вратија на тренинзи

Прочитај повеќе

Како ќе го преживее Металург денов?

Металург денеска ќе треба да мине низ нов крстопат, а кој пат ќе го фати...

Прочитај повеќе