Вести што го содржат тагот Собрание

РФМ успешно финансиски ја мина 2021

Финансиски извештај на РФМ за минатата година

Прочитај повеќе

Во сабота е закажано Собранието на РФМ

Највисокиот орган на РФМ ќе има состанок во сабота

Прочитај повеќе

РФМ утре избира претседател

Најуспешната спортска федерација, утре ќе додели нов четиригодишен мандат

Прочитај повеќе

Kомплетна поддршка од клубовите за Мукаетов

Актуелното раководство на РФМ ќе остане на чело на федерацијата и во следните четири години

Прочитај повеќе

РФМ го закажа редовното изборно Собрание

На крајот на јануари ќе се одржи редовното Изборно собрание на РФМ

Прочитај повеќе