Вести што го содржат тагот Кадетско СП

КАДЕТСКО СП: Ракометаришта што „проодеа“ во Македонија

​Македонија ќе биде домаќин на кадетско СП. Кога последниот пат организираше машки мундијал видовме ревија на ѕвезди...сега пак ќе биде така

Прочитај повеќе

Словенците натурализираат кадет за СП Македонија

Црногорецот ќе добие пасош по итна постапка

Прочитај повеќе

Русија и Шведска се кадетски шампиони

Завршија женското кадетско СП и машкото кадетско ЕП

Прочитај повеќе

ИХФ ги одобри скопските сали за Кадетското СП

Македонија следната година ќе може да ги види светските ѕвезди од новата генерација

Прочитај повеќе