Вести што го содржат тагот Парондо

Парондо се откажа од Калараш

Рускиот бек прво доби договор, па потоа доби отворена врата

Прочитај повеќе

Се разделија Парондо и Египет

Со завршувањето на СП, заврши и љубовта меѓу Парондо и Египет

Прочитај повеќе

Парондо уште долго ќе командува во Мелзунген

Неколку нови договори, играчки измени и полна доверба во поранешниот тренер на Вардар

Прочитај повеќе

Парондо останува селектор на Египет

Уште не се исуши мастилото, одлуката се смени

Прочитај повеќе

Се разделија Египет и Парондо!

По три години минати на кормилото на египетскиот состав, Гарсија Парондо заминува од клупата

Прочитај повеќе