Вести што го содржат тагот Момир Илиќ

БАРАЖ ЗА СП: Врањеш го врати Наѓ, ништо од Сулиќ, Илиќ

Ласло Наѓ ја прекина репрезентативната пензија

Прочитај повеќе

Врањеш го повика Сулиќ во репрезентација

Хрватскиот пикер доби покана да игра за репрезентацијата на Унгарија

Прочитај повеќе

Унгарија побарала дозвола за Момир Илиќ

Унгарија побарала од ИХФ дозвола за настап за Момир Илиќ

Прочитај повеќе

Унгарија ги сака Илиќ и Сулиќ, а го враќа и Наѓ?

Унгарија планира да натурализира играчи за баражот со Словенија

Прочитај повеќе