Вести што го содржат тагот Авантура

CRAWL (2019)

Нови филмови, премиера следната недела

Прочитај повеќе

MORTAL ENGINES (2019)

СФ - Авантура што всушност е подобра отколку што на прв поглед се чини

Прочитај повеќе

Lara Croft: Tomb Rider (2018)

Најголемиот проблем на овој филм е што е римејк на филм со Анџелина Џоли

Прочитај повеќе

Jumanji (2017)

Ако како дете сте го гледале првиот, никако не го пропуштајте вториот дел

Прочитај повеќе