Вести што го содржат тагот Македонија на СП

ЛАЗАРОВ: Благодарам за поддршката, ќе дадеме се од себе

Загубивме една битка, но војната не е загубена

Прочитај повеќе

Чурлевски: Наплив на емоции, малку трема

Филип Чурлевски ја почувствува магијата на СП

Прочитај повеќе

Лазаров: Со патриотизам против недостатоците

Недостатокот на квалитет да се надополни со боебеност и патриотизам

Прочитај повеќе

Ракометарите го добија дресот за СП

Промовиран дресот на Македонија за СП

Прочитај повеќе

Митревски: Не смееме никого да потцениме

Променетиот систем на играње го комплицира пласманот во вториот круг

Прочитај повеќе